Hirdetés

A Ubisoft szívesen foglalkozna politikai témákkal, de semmit nem akarnak a játékosokra erőltetni

|

Nem akarják megmondani, hogy melyik a jó vagy a rossz oldal, inkább csak feltennék a kérdést, és hagynák, hogy mi adjuk meg a választ.

Hirdetés

A Far Cry 5 kapcsán sok emberben felmerült, hogy a Ubisoft már Donald Trump Amerikáját mutatja be, a koncepció azonban jóval hamarabb elkészült, mint hogy Trumpot megválasztották volna az USA első emberévé. Az erős politikai felhang azonban nem most bukkant fel utoljára a kiadó szerint.

Hirdetés

Olyan játékokat akarunk csinálni, amik gondolkodásra késztetik az embereket. Olyan kérdéseket akarunk feltenni, amit maguktól nem tennének fel. Azt akarjuk, hogy meghallgassanak különböző véleményeket, és aztán legyen saját véleményük. Meg akarjuk teremteni a lehetőséget, hogy kívülről tekintsenek a problémára, hogy teljes képet kapjanak.

- mondta egy interjúban Yves Guillemot, a Ubisoft feje.  A Ghost Recon Wildlands már nyilván megnyitotta az utat bizonyos szinten, és a Division 2-ben fontos szerepet kap az amerikai kormány. Kíváncsian várjuk, sikerül-e izgalmas módon tálalni ezeket a témákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)