Hirdetés

Watch Dogs 3 - újabb pletykák érkeztek a sztoriról és a játékmenetről

|

Újabb névtelen informátor erősítette meg, hogy Londonban fog játszódni a Watch Dogs-sorozat következő epizódja, emellett pedig a játékmenetről is előkerült pár infó.

Hirdetés

Hónapok óta egyre több pletykát hallani arról, hogy mire is számíthatunk majd a Watch Dogs-sorozat folytatásában, most pedig egy újabb névtelen forrás osztott meg belsős információkat a játékról, ezúttal egy hosszabb Reddit posztban.

Hirdetés

Arról már korábban is sokan pletykáltak, hogy ezúttal Londonban fogunk hackerkedni, viszont most mind a történetről, mind pedig a játékmenetről megtudtunk ezt-azt (persze még mindig érdemes kellő kétellyel fogadni a híreszteléseket): az informátor állítása szerint a játék főszereplője Sarah, egy félig ázsiai, félig angol hölgy, akinek az lesz a feladata, hogy beépüljön egy hackercsoportba és felfedje a vezetőjük kilétét.

A játékmenet szempontjából a legérdekesebb infómorzsa mindenképpen az, hogy Sarah állítólag nem használ majd halálos fegyvereket, ami azt jelenti, hogy sokkal nagyobb szerepet kap majd a lopakodás és a menekülés. Ennek tükrében a parkour is visszatér, ráadásul gördeszkázhatunk és graffitizhetünk is majd a városban.

Természetesen ezekből az információkból semmit sem erősítettek meg, ugyanakkor tökéletesen megfelelnek mindannak, amit korábbi szivárogtatóktól hallottunk, így könnyen elképzelhető, hogy van igazságalapja az egésznek. Az említett Reddit bejegyzés egyébként arra is kitért, hogy a játékot az E3 előtt két héttel kezdik majd el hivatalosan is beharangozni, a megjelenés pedig idén novemberben várható. 

Ti mit gondoltok? El tudnátok képzelni egy ilyen Watch Dogs játékot, vagy nem így kellene feldobni a szériát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)