Hirdetés

A Ubisofthoz került a Driver vagyonjoga

|

Az Atari bejelentette, hogy átadta a Ubisoftnak a Driver franchise vagyonjogait, illetve a Reflections játékfejlesztő stúdió vagyonának nagy részét is. Mindez 24 millió dollárjába került a Ubisoftnak, s ez is része az Atari költségmegtakarító és átszervező stratégiájának - jó ideje halljuk ugyanis, hogy a kiadó igen nehéz helyzetben van, a Driver pedig jelenleg nem a legjobban menő cím a birtokukban. A vállalat elnök-vezérigazgatója, Bruno Bonnell elmondta, hogy az autós vonatkozású játékok terén a Test Drive tűnt a vezető franchise-nak, ezért az erőforrásokat inkább ennek továbbfejlesztésére csoportosítják át. A két vállalat közötti tranzakció 2006. szeptember 30-ig megvalósul, s ekkorra átkerül minden Driver-játék kiadási joga is a Ubisofthoz, kivéve a Parallel Lines jogait, mert az a 2006-os naptári év végéig az Atarinál marad.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)