Hirdetés

Üdvözöl a délutános műszak! 2011.12.26.

|

Drága GSO olvasók, elnézéseteket kérem, amiért délben kezdjük a napot, de mindennek oka vagyon.

Hirdetés

A helyzet az, hogy a mai infúzióm 3 óra 8 perc alatt csepegett le, így a terveim igencsak fel lettek borítva, már ami a jó reggeltet illeti. De immáron helyre állt a dolgok menete, szóval a tegnapi ígéreteknek megfelelően, ma elkezdjük az évértékelést, és hamarosan Paca pajtás írását olvashatjátok, melyben néhány gondolattal elemzi az elmúlt 12 hónapot. Ugyanakkor előtte néhány gondolatot szeretnék még elregélni, egyfajta tájékoztatóként. Az írások szubjektív alapon készültek, ne számítsatok ranglistákra, sem pedig elemzésekre.

Itt mindenki azt fogja leírni, ahogyan ő látta, érezte, megélte a dolgokat. Mivel igencsak meg vagyunk csúszva időben, ezért ma is tekintsetek el a viccektől, vagy ha valakinek van kedve, akkor a hozzászólások közé nyugodtan betehet párat. Karácsony utolsó napján érezzétek továbbra is jól magatokat és játszatok az új játékokkal, izzasszátok az új hardvereket, nyomkodjátok az új telefonokat!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)