Hirdetés

UE3 - Exkluzívan a Batman, Mortal Kombat stúdióknak 2014-ig

|

Két stúdió is megszerezte a jogokat, valamint érkezik a Mortal Kombat gyűjtői kiadása!

Hirdetés

Az Epic Games játékmotorja igen népszerű manapság.

A Warner Bros. Interactive Entertainment játékkiadó közzétette: hosszútávú szerződést kötöttek az Epic Games-szel az Unreal Engine 3 motorjukról. Az UE3-at minden Warner-érdekeltségű fejlesztőcsapat megkapja majd, PC-n, konzolon és mobil platformokon.

A Warner hozzátette, 2014-ig az UE3 exkluzív motor lesz a Rocksteady és a NetherRealm számára.

A Rocksteady készítette a - egyébként UE3-as alapú - remek Batman: Arkham Asylum-ot, valamint ők hegesztik a Batman: Arlham City-t is.

A NetherRealm pedig a Mortal Kombat sorozatról híres, akik szintén megismerkedtek már a motorral a Mortal Kombat vs. DC Universe-ben, illetve a DC Universe Online-ban.

Plussz hír a hírben: hivatalosan is bejelentették a Mortal Kombat "Kollector's Edition"-, mely exkluzívan a GAME és GameStation oldalakon lesz elérhető.

 

A csomag tartalma:

- Scorpion és Sub-Zero figura
- 110 oldalas art book
- alternatív öltözet Ermac-nak a játékban
- exluzív avatar Xbox-on
- exkluzív témák és avatarok PS3-on

Megjelenés április 21-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)