Hirdetés

Elhalasztotta az UEFA a labdarúgó Európa-bajnokságot

|

Csak 2021-ben fogják megrendezni az Európa-bajnokságot, egy évet csúszik a kontinens legnagyobb labdarúgó tornája.

Hirdetés

Az UEFA egy videokonferencián hozta meg a kényszerű döntést, miszerint szinte napra pontosan egy évvel elhalasztja a labdarúgó Európa-bajnokságot. Az ok természetesen nem más, mint az egész kontinensen tomboló koronavírusjárvány. 

Hirdetés

A friss döntés értelmében tehát az Eb-t 2021. június 11. és július 11. között fogják megtartani. A további részleteket a későbbiekben tisztázzák majd, így tehát nem lehet azt sem tudni, hogy a rendező államok és helyszínek terén történik-e bármiféle módosítás. 

Az eredeti tervek szerint most nyáron, idén június 12. és július 12. között zajlott volna  a labdarúgó Európa-bajnokság többek között nálunk, Budapesten is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)