Hirdetés

UFC bajnok a Sleeping Dogs fejlesztői között

|

A váltósúlyú George St-Pierre tanácsaival segíti a hongkongi rendőrdráma fejlesztőit.

Hirdetés

A hamarosan megjelenő áprilisi GameStar hasábjain olvashattok a Sleeping Dogsról, és vagy fél tucat további játékról ún. hands-on előzetest, ami azt jelenti, hogy nem marketingbullshittel gazdagon teleszórt sajtóanyagokból kellett kibogarásznunk a használható információkat, hanem ténylegesen kipróbáltuk őket, némelyiket hosszú hónapokkal a megjelenés előtt.



Az egykoron True Crime: Hong Kong néven ismert Sleeping Dogs a Square Enix égisze alatt jelenik majd meg július végén, augusztus elején PC-re, illetve Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra. A ModNation Racerst jegyző United Front alkotása sandbox akciójáték a GTA és a Just Cause stílusában. Játszóterünk nem más, mint Hongkong, ahol gyakorlatilag szabadon száguldozhatunk (lesznek illegális versenyek is), beleköthetünk az ártatlan polgárokba, ha úgy hozza kedvünk, de elsősorban a triádok közé beépült rendőrként igyekszünk lebuktatni nehézsúlyú bűnözőket.



A legjobban a látványos kivégzésekkel felturbózott verekedés tetszett benne, aminek megvalósításában a GSP becenéven ismert francia-kanadai váltósúlyú UFC bajnok, George St-Pierre is részt vett.
Úgy tűnik, hogy ezen a ponton nem ér véget a sportoló és a Square Enix együttműködése, hiszen mintegy a Sleeping Dogs arcaként a jövőben GSP fogja tájékoztatni a közönséget a játékkal kapcsolatos fejleményekről.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)