Hirdetés

UFC Undisputed 2010 debut trailer

|

Itt Magyarországon nem annyira, azonban a tengerentúlon hatalmas rajongótábornak örvend az Ultimate Fighting Challenge.

Hirdetés

Ismertebb nevén a ketrecharc. Valljuk be, nem vagyunk elhalmozva verekedős játékokkal, olykor-olykor becsúszik egy, ami komolyan is veszi az adott sportágat, de mégsem tud akkorát durranni, mint azt elvárhatnánk. Itt most nem a Mortal Kombat, Street Fighter és Tekken sorozatokra, sokkal inkább a UFC, WWE, WWF, RAW és hasonló, létező sportágak képviselőire gondolok,

A UFC Undisputed 2010 alábbi videójában főleg kigyúrt sportolókat lehet látni, de a videó vége felé játékbeli elemek is felbukkannak. A UFC, a pankrációval ellentétben nem megrendezett poénkodás, hanem vérre menő, izgalmas küzdelem, melynek jövőre mindenki részese lehet, természetesen sérülések nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)