Hirdetés

UFC vs EA - Ha harc, legyen harc!

|

Nem tetszik az UFC nagyfőnöknek az EA hozzáállása. Szerintük az EA tavaly lerázta őket, most pedig a játékosokat csábítgatja.

Hirdetés

Ejjnye, ejjnye. Az EA újfent érdekes megoldásokhoz folyamodik, pénzcsinálás címén. Anno régen, amikor a UFC, és az EA közösen adta ki játékait, a játékosok neveiért ugyebár csengetett az EA. Másfél éve azonban az EA ejtette a stílust, és állítólag igen lenézően nyilatkozott az egész sportágról.

A UFC főnöke - Dana White - nem esett kétségbe, de azért felírta abba a bizonyos csúnya füzetbe, miként is vélekedett róluk az EA. A THQ jött, befektetett, majd megszületett a UFC Undisputed 2009. A játék hozzávetőlegesen 2,000,000 példányban kelt el, és érdekes módon, az EA újra felfedezte a bunyóban rejlő lehetőségeket. Jövőre ők is csinálnának UFC játékot, de a nagyfőnök bekeményített: amelyik játékos elfogadja az EA zsíros szerződését, búcsút mondhat a pályának. Dana White igen keresetlen szavakkal illette az EA-t, mondván: "Tavaly előtt azt mondtátok nekünk, hogy amit mi művelünk az nem is sport, legszívesebben egy újjal sem nyúlnátok a témához. Sebaj, mi megkerestük a THQ-t, kidolgoztuk a belünket, és megalkottunk egy pöpec játékot, ami sikeres lett. Erre jöttök ti, hogy akkor jövőre mégiscsak lenne egy EA Sports játék is. Érdekes, milyen gyorsan elfelejtettétek, hogy ti igazából utáljátok ezt a majdnem harcművészetet, hiszen undorító az egész. Gyorsan felejtenek felétek, az biztos." A véleményalkotás után kíváncsian várjuk, mit szólnak a játékosok, esetleg az EA.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)