Hirdetés

UFO: Afterligth - harmadszor is

|

Egyelőre még csak munkacím, de UFO: Afterlight címmel készül az UFO taktikai-stratégiai sorozat harmadik darabja. Láthatóan nem erőltették meg magukat a címadással, az Aftershock és Aftermath alcímek után :) Ezúttal a hangsúly a Marson élő embereken lesz a hangsúly. Némileg átalakították az erőforrás rendszert, és fontos szerepet kap a terraformálás is a játék előrehaladtával. A lerombolható környezet, a hőtérkép, a magaslatok, és mélységek kihasználhatósága, az épületek belsejébe lépés mind-mind újdonságnak számítanak. A szerepjáték elemekre is odafigyeltek a készítők, ennek megfelelően a történet is összetettebb. Egyelőre megjelenési időpont nem ismeretes.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)