Hirdetés

Úgy elhalasztották a Suicide Squad: Kill the Justice League-et, hogy a nulláról is kezdhetik a megjelenésig

|

Nem voltak túl jók a játékosok visszajelzései, a Rocksteady is érezte, hogy nincs minden rendben a Suicide Squad játékkal.

Hirdetés

Bizonyára keveseket lep meg, de a korábbi pletykák beigazolódtak: a Suicide Squad: Kill the Justice League, avagy a játék, amit a Batman Arkham sorozatot jegyző Rocksteady készít, nem 2023. május 26-án fog megjelenni, mint azt a The Game Awards 2022 keretében megígérte a csapat, hanem sokkal később.

A hivatalos indoklás szerint a fejlesztőknek szüksége van még időre ahhoz, hogy a legjobb élményt tudják nyújtani, nem is kevésre: az új tervek szerint 2024. február 2-án léphetünk majd be először Metropolis utcáira.

Hirdetés

Nagyjából egy hónappal ezelőtt írt a Bloomberg arról, hogy a Suicide Squadot el fogják halasztani, és ugyan az egészet nem kezdik a nulláról, jelentős változásokat eszközölnek, részben, de nem kifejezetten a legutóbbi bemutató után érkezett felhasználói visszajelzések hatására. 

A Rocksteady és a WB Games nem közölte, pontosan mi fog megváltozni, de könnyen lehet, hogy maradnak a felháborodást keltő elemek, és a játék egy folyamatosan frissülő, alighanem mikrotranzakciókkal kiegészített, egyedül is csak állandó online kapcsolat mellett játszható cím lesz. Várunk és reménykedünk, mást nem tehetünk a következő közel egy évben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)