Hirdetés

Úgy is játszhatod majd az Assassin's Creed Mirage-t, mintha újra 2007-et írnánk

|

Nagyon durván rámegy a nosztalgiázásra a Ubisoft, még jobban, mint eddig hittük.

Hirdetés

Három nagy léptékű, rengeteg tartalmat és egy-egy óriási nyitott világot kínáló Assassin's Creed után érkezik az Assassin's Creed Mirage, amivel a Ubisoftnak kifejezetten az volt a szándéka, hogy visszatérjen a sorozat gyökereihez, mind hangulatát, mind a tartalom mennyiségét tekintve az első játékokra hajaz majd.

Nem titkoltan a régi rajongók megszólítása a cél, és ők biztosan értékelni fogják az egyik most, mellékesen bejelentett funkciót.

Hirdetés

Twitteren jelezték a fejlesztők, hogy a Mirage játékosai beállíthatnak majd egy kékes-szürkés szűrőt, amivel a játék egyébként élénk látványvilágát tompíthatják, hogy az jobban idézze az első Assassin's Creedet. A gyakorlatban ez így néz majd ki:

Hogy mennyire mennek rá a retróra, és mennyire lesz élvezhető a játék a mai kor játékosai számára, az október 12-ét követően fog kiderülni. A Ubisoft+ előfizetői további költségek nélkül játszhatják majd PC-n és Xboxon.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)