Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Valhallával még nem ért véget a God of War Ragnarök sztorija

|

Erre utalt a Sony Santa Monica egyik fejlesztője.

Hirdetés

A God of War: Ragnarök tavaly vitt el egy csomó díjat a The Game Awardson, idén pedig visszatért oda, hogy hivatalosan is bejelentse a Sony Santa Monica azt, amit egy ideje már pletykálnak: tényleg kiegészítőt kap a játék. Nem hittük volna, hogy egy ilyen jó hírt lehet fokozni, de a Sony megtette: a Valhallát ugyanis ingyenesen kapja mindenki, aki rendelkezik az alapjátékkal, vagyis kapta, mivel mire ezeket a sorokat írjuk, már meg is jelent, hogy az ünnepekre Kratosszal fordulhassunk rá. 

A kiegészítőt a Ragnarök epilógusaként írták le, amelyben főhősünk egy személyes kalandra indul, és a roguelite elemekkel való kísérletezésnek köszönhetően újfajta módon kaszabolhatunk vele. A rajongók azt feltételezték, hogy ez volt a Ragnarök hattyúdala, de most felcsillant a remény. 

Hirdetés

A stúdió vezető írója, Orion Walker Twitteren/X-en tette fel a költői kérdést, miszerint:

"Tényleg azt hiszed, hogy a stáblista a történet végét jelenti? Ugyan már." 

Egy a spanyol magazin, az Areajugones november elején szellőztette meg a Sonyhoz közeli forrásaira támaszkodva, hogy egy hasonló spin-offon dolgozhat a háttérben a fejlesztőcsapat, mint amilyen a Marvel's Spider-Man: Miles Morales volt, ami DLC helyett különálló játék lesz, és a Ragnarök eseményei után játszódhat. Akkor a magazin még arra számított, hogy a The Game Awardson fogják leleplezni a titokzatos címet, de a rendezvényen a Valhallát fedték fel, ami időben szintén a Ragnarök után kapott helyet. Walker szavai és az Areajugones értesülései egy különálló projektről azonban azt feltételezik, hogy valami még készül a Sony Santa Monicánál. 

Mindeközben a God of War Ragnarök eladásai fontos mérföldkőhöz értek, szóval biztosak lehetünk benne, hogy amíg van új ötlet a Santa Monica fejlesztőiben, addig a Sony zöld utat fog adni nekik. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)