Hirdetés

Úgy tűnik, Phil Spencer is megerősítette: ekkor érkezhet a következő Call of Duty

|

Nem csak ez volt az egyetlen érdekesség ami kiszivárgott egy nemrégiben tartott belső meetingről.

Hirdetés

Ha minden jól megy, ma este már az Xbox jövőbeli terveinek ismeretében hunyhatjuk álomra szemünket, ugyanis a vezetőség, azaz Phil Spencer, Sarah Bond és Matt Booty kíséretében derül majd ki, hogy vajon PlayStationre is megjelennek-e a jövőben az Xbox játékai. Amíg izgatottan várjuk a kifejezetten fontosnak ígérkező műsor, magyar idő szerint 21 órakor esedékes rajtját, addig a híresztelések alapján a triumvirátus, mily meglepő, de már korábban összeült, ennek hozadékaként pedig most izgalmas hírek láttak napvilágot.

A beszélgetés elvileg még a múlt héten zajlott, amikor is egy meeting keretein belül lényegében az Xbox jövőjét vázolták fel a vezetők a Microsoft konzolüzletágában tevékenykedő alkalmazottak számára. Az Inverse értesülései alapján a megbeszélésen szó esett többek között egy új Xbox kiadásáról, de még a Palworldről is előkerült néhány kép bizonyos tableteken, monitorokon és meg nem nevezett handheld eszközökön is - jelentsen ez bármit.

Hirdetés

A meeting során továbbá Phil Spencer, a Microsoft Gaming ügyvezetője állítólag arról beszélt a résztvevőknek, hogy nagy valószínűséggel idén októberben egy új Call of Duty megjelenésére kerül majd sor. Ezek némileg egybevágnak a korábbi pletykákkal, miszerint egy öbölháborúban játszódó CoD lehet készülőben a Treyarch gondozásában.

Akárhogy is, már nem kell olyan sokat várnunk, este 9-kor remélhetőleg minden kérdésünkre választ kapunk. Mi mindenképpen beszámolunk a történésekről, de ha ti magatok is élőben követnétek ezeket, akkor azt az Xbox YouTube csatornáján, egészen pontosan itt tehetitek majd meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)