Hirdetés

Ugye nem felejtettétek el? - Ma van a filmvetítés!

|

Eljött a nagy nap, ma este Gamer vetítés az Arena Plazában!

Hirdetés

Akivel Judit lelevelezte, hogy jöhet, az ma este 7 órától átveheti jegyét az Arena Plaza mozi-részlegében.

Akivel NEM levelezett a mi gyönyörű Juditunk, annak is van egy apró remény, hiszen előfordulhat, hogy nem jönnek el olyanok, akiknek félretettük a jegyét - 8 óra előtt 5 percig minden jegyet fenntartunk annak, aki eredetileg lefoglalta. Ezt követően ha valaki csak "arra járt", vagy "beesett" annak van egy kis lehetősége még arra, hogy bejusson a kevés szabadon maradt helyre (megjegyzés a foglalások alapján a terem szinte teljesen tele van). Garantálni a helyet csak azoknak tudjuk, akik előre jelentkeztek és akikkel le is leveleztük a jegyfoglalásukat - a többiek/foglalással nem rendelkezők csak a mázliban bízhatnak...

Szóval összefoglalva:

Helyszín: Arena Plaza mozi-részleg

Regisztrált jegyek GARANTÁLTAN átvehetők este 7 órától 7 óra 55 percig Juditnál.

A vetítés 8 órakor kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)