Hirdetés

Új adathordozó a Fujitsutól!

|

Egy új adathordozót mutatott be a napokban a Fujitsu, amely forradalmi megoldásokat jelenthet több téren is. Mi is ez az adathordozó? Elektronikus papír! A filmalapú színes, elektronikus papír egy memóriaegységként funkcionál, amely képeket tárol. Az elektronikus papír gyakorlatilag úgy működik, mint egy MP3-lejátszó, amelyen képeket is nézegethetünk. A különbség csupán annyi, hogy papírvékonyságú és energiaigénye egyenlő a nullával. Az elektronikus papír csupán akkor használ fel energiát, mikor képet cserélünk benne - akkor is igen keveset. A kijelzést az LCD alapjaihoz hasonlóan oldották meg, piros, zöld és kék színekre építve. Nos, ezzel a technológiával elkerülhetjük az erdőkivágásokat is... Ezentúl elektronikus papíron olvashatnánk az újságokat, az étteremben található menüket, a vonatállomáson lévő információs adatlapokat és hasonlókat. Lényegében úgy működik, mint egy papírlap, csupán gombnyomásra más képet mutat. A Fujitsu 2006 áprilisa és 2007 márciusa között árusítja majd az elektronikus papírt, amolyan tesztidőszakként felfogva azt a közel egy évet - mit is szólnak majd ehhez az emberek? Nos, hát én nem várok addig, most azonnal kell egy!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)