Hirdetés

Új album a játékzenék "fekete mágusaitól"

|

A progresszív rock és a játékzenék rajongói örülhetnek, ugyanis hamarosan érkezik a Black Mages zenekar harmadik albuma.

Hirdetés

Akik még nem hallottak az együttesről, azok most bizonyára csodálkoznak, hogy mit keres itt egy ilyen hír, azonban őket azonnal szeretném megnyugtatni: ennek az albumnak sokkal több köze van a játékvilághoz, mint az elsőre látszik. A zenekar alapítója ugyanis az a Nobuo Uematsu, aki a XII. részt leszámítva a Final Fantasy sorozat összes részének zenéjét szerezte. A Black Mages-t pedig azzal a céllal alapította, hogy az általa jegyzett játékzenéket kicsit rockosabb stílusban adják elő.

Az új album (természetesen ismét Final Fantasy dalok feldolgozásaival) március 19-én érkezik. Alant pedig egy videó, amin élőben előadják a FFVII végső összecsapása alatt halható, hátborzongató One-Winged Angel-t.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)