Hirdetés

Bővített Aliens: Colonial Marines CGI-trailer

|

Már csak alig pár nap van hátra a megjelenésig és a Gearbox egy remekül összerakott trailerrel tette még elviselhetetlenebbé a várakozást.

Hirdetés

Miközben ezeket a sorokat írjuk, Dudu éppen az Aliens: Colonial Marines-t nyúzza a szerkesztőségben és hamarosan be is számol majd nektek a tapasztalatairól.

Addig is vigasztalódjunk ezzel az extra hosszú CGI-trailerrel, ami alatt a Golden Globe-ra jelölt Clint Mansell zseniális zenéje duruzsol. Az úriember onnan lehet ismerős, hogy olyan emlékezetes filmek zenéjét csinálta, mint a „Rekviem egy álomért”, vagy a „Fekete hattyú” és neki köszönhetjük a Mass Effect 3 borongós dallamait is. A kedvcsináló videóban egy xeno savas vérét követjük végig, ahogy szintről szintre marja keresztül az USS Sulaco fedélzetét, bepillantást engedve a hajón folyó brutális harcba.

Február 12-én érkezik az Aliens: Colonial Marines, de már most megszellőztették a „Bug Hunt” (Rovarirtás) DLC-t, ami a Wii U-s verzióval együtt érkezik majd valamikor márciusban. Úgy tűnik a SEGA és a Gearbox nem hagyja cserben a rajongókat és a GameStar is készül egy kis meglepetéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)