Hirdetés

Új battle royale játékon dolgozhat a Ubisoft

|

Pletykák szerint a legutóbbi kudarc nem tántorítja el a battle royale műfajától a Ubisoftot, Pathfinder kódnéven készülhet egy új játék.

Hirdetés

Az MMO-k, a MOBA-k, és a gyűjtögetős kártyajákékok után a battle royale-oké volt az a műfaj, amiben néhány úttörő játék után szinte minden nagyobb kiadó elkészítette a saját változatát, hogy megpróbálja meglovagolni a hype-hullámot. A Ubisoft próbálkozása, a Hyper Scape gyakorlatilag totális érdektelenségbe fulladt, így nemrég teljes mértékben le is állították a szervereit.

A kiadó ennek ellenére úgy tűnik, hisz benne, hogy sikeres lehet a lövöldözős játékoknak ebben a műfajában, és egy újabb, más stílusokból is kölcsönző projekttel támadja be ezt a szegmenst.

Hirdetés

Erről a játékipar titkairól gyakran tweetelő újságíró, Tom Henderson szivárogtatott, elmondása szerint Pathfinder kódnéven fut a Ubisoft újabb próbálkozása a battle royale műfajban. Annyira azért nem makacs a kiadó, hogy különösebb újdonság nélkül adjon zöld utat egy második projektnek ugyanabban a zsánerben, ezért az új játék egy kisebb csavart kap, és egy PvPvE módban a játékosok csapatai nemcsak egymás ellen küzdenek majd, hanem gépi ellenfeleket is le kell gyűrniük. A meccsek csúcspontja pedig egy bossfight lehet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az egyetlen a nagyobb stúdiók battle royale játékai közül, ami hasonló koncepcióra épül, a Crytek-féle Hunt: Showdown, aminek népszerűsége ugyan a PUBG: Battlegrounds vagy a Fortnite szintjéhez nem ért fel, de egy egészséges játékosbázist sikerült megtartania.

Henderson továbbá azt is tudni véli, hogy a pálya közepe felé két fal is a játékosok útját állja majd, amit mindig máshol törhetnek majd át, így is változatosabbá téve a meccseket. Illetve a szivárogtató információi szerint a játékosok a hero shooterek hagyományaihoz illően egyedi képességekkel rendelkező karaktereket vihetnek csatába a Pathfinderben.

Nektek hogy tetszik a koncepció? Kipróbálnátok egy ilyen játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)