Hirdetés

Új bejelentések

|

Hirtelen jött egy csomó :D

  • Desert Law A 1C Company jelentette be, hogy a negyedik negyedévben kívánják piacra dobni a fent említett nevű stratégiát az Arise fejlesztésében. Olyan poszt-apokaliptikus környezetben játszódik a játék, ahol már a benzin a fizetőeszköz. A játékos bármit megvehet és megtehet vele, ha viszont nincs meg a kellő taktika, mindent el is veszíthet. Az első képeket itt találjátok.
  • Parkan 2 Ezt a következő generációs űrszimulátort a Nikita fejleszti. Az alapkoncepció nem sokat változott az előző részhez képest. Utazgass és fedezgess fel új galaxisokat, meg azokban valami érdemre méltót. Szintén találhattok képeket.
  • XIII Century Sword & Honor A 1C Company másik új játéka... A 13. századi nagy európai nemzetek közül az egyik választott állam vezéreként kell tevékenykednünk. Célunk természetesen a többi ország királyának kiütése, s az ország elfoglalása. A választható frakciók között vannak az angolok, franciák, németek, oroszok és a spanyolok. Mindezekben 3 hadjáraton keresztül folyhat a csatározás, de közben megcsillogtathatjuk diplomáciai tehetségünket is, ugyanis békekötésre is lesz lehetőség a játékban. Erre az RTS-re azonban még 2005 harmadik negyedévéig várnunk kell. Imhol az első képek!

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)