Hirdetés

Új, bizalomgerjesztő Max Payne 3 képek

|

Az új képek reménykedésre adhatnak okot: lehet, hogy Max Payne mégis Max Payne marad?

Hirdetés

Sokan felháborodtak, amikor az első Max Payne 3 képek napvilágoz láttak: Max kopaszon, elhízva, trikóban feszített. Hacsak nem Bruce Willis-szel akarnak forgatni egy új Payne filmet, teljesen értelmetlen így megváltoztatni a kinézetét. No de...



...újabb képek jelentek meg, melyek közül néhány úgy mutatja Payne bácsit, ahogy megszokhattuk: kopott bőrkabátban, fehér ingben, nyakkendőben, hajjal. Meg is mutatom őket gyorsan:

Ennek örülhetünk, hiszen a képek tanulsága szerint nem végig a napsütötte Sao Paolo városában kalandozunk csillogó kobakkal, hanem visszatérünk majd a sötét, noir hangulathoz is, ami annyira működött az első két részben. Már most látom magam előtt a történetet: Max nyomozásba kezd, egy bűnbanda után indul, de elkapják és évekig kínozzák. Amikor kiszabadul, már kopasz és piros, virágos ing van rajta, de attól még tud lassítani. Íme a további képek:

A helyszín és a hangulat megváltoztatásától függetlenül a Max Payne 3 kötelező vétel lesz, már csak az első két rész felé érzett tiszteletből is. Reméljük, a Rockstar is így gondolja, és mindent elkövetnek azért, hogy a rajongók ne csalódjanak. Esetleg idén még ki is derül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)