Hirdetés

Új CGI előzetessel borzolja a kedélyeket a Marvel's Spider-Man 2, nálunk magyar felirattal nézheted meg

|

Vészesen közeledik a Marvel's Spider-Man 2 megjelenése, az Insomniac Games pedig tudja még tovább fokozni a rajongók várakozását.

Hirdetés

Játékmegjelenésekben gazdag őszt élvezhetünk jelenleg is, hiszen hamarosan érkezik például a Forza Motorsport és az Assassin's Creed Mirage (mindkét játék tesztjét a holnapi nap folyamán szállítjuk majd nektek), október második felében pedig jön a 2023-as év egyik legjobban várt megjelenése, a Marvel's Spider-Man 2 is.

Az Insomniac Games most úgy érezte, hiába hatalmas a hype már így is a játék körül, nem árt még egy kicsit ráerősíteni, így közzétettek egy aprólékosan kidolgozott új előzetest - amit nálunk természetesen a már jól meg szokott módon, magyar felirattal felpimpelve nézhettek meg.

Hirdetés

Ezúttal nem egy újabb gameplay anyagot kaptunk, hanem egy meglehetősen mutatós CGI kedvcsinálót, ami a Peter Parker és Miles Morales közötti kötelékre erősít rá, illetve azt hangsúlyozza, hogy bár a két Pókember külön-külön is sok mindenre képes, együtt azért még erősebbek hőseink. 

A Marvel's Spider-Man 2 október 20-án fog megjelenni, csak és kizárólag PlayStation 5-re. Várjátok már? Mi nagyon!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)