Hirdetés

Új Dead Space érkezik 2013 márciusáig

|

Az Electronis Arts azt mondta, hogy még a 2013-as pénzügyi évében jönni fog a folytatás.

Hirdetés

"Ebben az évben is újabb nagyszerű folytatásokkal fogunk előállni, mint például a Madden NFL, a FIFA, a Sim City, a Medal of Honor, a Dead Space, és a Need for Speed, valamint mobil slágerekkel, mint a The Simpsons és a Bejeweled." mondta az Electronic Arts egy befektetői tájékoztatón. Az még nem világos, hogy az új Dead Space rész a Dead Space 3 címet fogja viselni, vagy valami mással rukkol elő a sorozat.

Az EA annyit mondott, hogy a júniusi E3 alkalmával részletesebben is hallhatunk majd a játékról. A pletykák szerint a fejlesztést a Visceral Games végzi, és tavalyi információk alapján Isaac Clarke kényszerleszállást végez egy jeges bolygón, ahol a Dead Space 2 egyik túlélőjével Ellie-vel, és még valakivel találkozik. Nem tudni, hogy ez igaz-e, de hamarosan úgyis minden kiderül, és az EA 2013-as pénzügyi éve 2013 március 31-én véget ér, ezért tehát addig mindenképpen meg kell jelennie a játéknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)