Hirdetés

Új Deus Ex játékon dolgozik az Eidos Montreal

|

A felvásárlások és jogi egyezkedések viharai elültek, az Eidos elkezdhet azzal foglalkozni, amihez a legjobban ért: visszavinni bennünket a jövőbe.

Hirdetés

Az Embracer Group, a Square Enix és az Eidos Montreal tánca pozitív eredményekkel zárult. A befektetői csoport még augusztusban vásárolta fel az Eidos stúdiót, és vette át annak minden címét. Az egyezkedések végén mind a Thief, mind a Deus Ex az Eidos Montreal birtokába került (a sorozatok jogai korábban a Square-nél voltak), a csapat pedig már akkor azt nyilatkozta, hogy olyan hamar vissza akar lépni a Deus Ex világába, amilyen hamar csak lehet. A Square korlátain kívül ezt végre meg is tehetik.

A Jason Schreiertől érkezett jelentés szerint az Eidos azóta több projektbe is belekezdett. Egyrészt kukázták a korábbi "Stranger Things-inspirálta" címüket, és elkezdtek dolgozni egy "a közelmúltban áttervezett" játékon, másrészt besegítenek az Xbox srácainak az új Fable fejlesztésében. Mindezek mellett azonban elkezdték a munkát egy új Deus Ex címen is.

Hirdetés

Schreier hozzátette, hogy a fejlesztés még "nagyon nagyon korai" stádiumban van, így valószínűleg még éveket kell várnunk, hogy bármit láthassunk belőle. Jelenleg még a korábbi részek Adam Jensenje, Elias Toufexis sem tud semmit a projektről. Meg is kérte szépen a rajongókat, hogy ne faggassák őt:

A legutóbbi Deus Ex játék a Mankind Divided volt 2016-ban, és bár nem robbantott kasszát, egy vállalható cyberpunk kalandot kínált a műfaj szerelmeseinek.

Ti visszavárjátok a szériát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)