Hirdetés

Már a Brutal Doomban is trancsírozhatsz az új rész fegyvereivel

|

Ha az új Super Shotgunnal szeretnél nyomulni a klasszikus Doom-játékok legnépszerűbb modjában, nem áll senki az utadba.

Hirdetés

Bár a Doom 3 kicsit a horror felé tendáló irányvonala sem volt éppen rossz, az új Doom megjelenéséig sok játékos nem ezzel az epizóddal játszott, hanem inkább az első két részhez készülő Brutal Doomot nyüstölték. Akinek bejött az id új játéka, de nem szívesen hagyná hátra a modot sem, most egy király bővítményt telepíthet.

Valószínűleg elég sokan hálásak lesznek annak a moddernek, aki a nemrég megjelent új Doom fegyvereit is elkészítette a Brutal Doomhoz, a mod hagyományaihoz illően pedig természetesen ezekből a szépségekből is lehet nálunk egyszerre kettő. Ráadásképp pedig a teljesen újnak számító démon rúnák is bekerültek az addonba, így ezekről sem maradunk le, ahogy azt az alábbi videóban láthatjátok.

A fegyvereket tartalmazó csomagot innen tudjátok leszedni, de mielőtt nekiállnátok a telepítésnek, ellenőrizzétek, hogy fent van-e maga a Brutal Doom, illetve a GZDoom, vagy a Zandronum 2.1 motor. Elvileg ezeket mind bepótolhatjátok egyébként a Brutal Doom Starter Packkel, de ez a leírás szerint csak a Doom 2-vel működik, az első résszel nem.

Ti kipróbáljátok majd a régi köntösbe bújtatott új fegyvereket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)