Hirdetés

Új egyjátékos kampány érkezett a Red Dead Redemption 2-höz

|

Egy modder dobta fel az alapjáték egyébként sem szegényes repertoárját.

Hirdetés

Vannak olyan játékok, amelyek a századik nekifutásra is képesek újat mutatni, legyen az egy fel nem fedezett mellékküldetés, egy apró mozzanat vagy egy eldugott helyszín. A 2018-ban megjelent Red Dead Redemption egyértelműen ezek közé tartozik, ám még a díjakban fürdő vadnyugati kaland sem nyújt végtelen szórakozást.

A modderekre viszont szerencsére mindig számíthatunk, az egyikük pedig most egy egészen lenyűgöző bővítménnyel állt elő, amely egy teljesen új egyjátékos kampánnyal toldja meg a Rockstar Games remekművét.

Hirdetés

A Life of Crime című modban teljesen tiszta lappal kezdünk egy új karakterrel, tehát nem Arthur Morgant alakítjuk, s így a pénzüknek és a fegyvereinknek is búcsút inthetünk. A sztori szerint a központi figura éppen csak lerázza magáról a Siska Penitentiary büntetőintézet vendégszeretetét, nekünk pedig nulláról kell fellökdösnünk őt a bűnözői ranglétrán.

A kampány egyebek mellett egy karaktergenerálót és két teljesen új küldetést tartogat, az egyikben egy kúriát, a másikban egy vonatot kell kifosztanunk, illetve egy skillfát is kapunk feloldható képességekkel. Az alkotó CruelMasterMC azt ígéri, hogy később további tartalmakkal, például új megbízásokkal dobja fel a modot. A Life of Crime 2.0.1-s verzióját a Nexus Modsról tudjátok letölteni.

A hasonló rajongói művekre a továbbiakban is nagy szükség lesz, hiszen a Rockstar nemrég hivatalosan is lemondott a Red Dead Online érdemi frissítéséről, a legfrissebb pletykák szerint pedig az első rész régen várt remastere sem fog elkészülni. A modderek persze csak akkor tudnak dolgozni, ha a kiadó Take-Two hagyja őket, ám ritkán telik el úgy hónap, hogy a cég ügyvédei ne próbálnának keresztbe tenni valamelyiküknek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)