Hirdetés

Új előzetesen a kizárólag újrahasznált pályákkal érkező Call of Duty: Modern Warfare 3

|

Nagyon hangulatos videóval leplezett le még többet a Modern Warfare 3-ról az Activision, de megerősített egy olyan dolgot is, amitől nem lesz mindenki ugyanolyan boldog.

Hirdetés

Egy ideje tudjuk már, hogy az Activision idén is a Call of Duty: Modern Warfare sorozatot kívánja folytatni, ami annak ismeretében nem meglepő, hogy sem a Vanguard, sem a Black Ops Cold War nem teljesített olyan jól, mint a klasszikusokat idéző, modern környezetben játszódó széria két legutóbbi tagja.

Szokás szerint a Warzone-ban zajlott le ma este egy esemény, ezt követően tették közzé a játék gameplay előzetesét, ami a játékmenetből sokat nem mutat, de a kampány néhány jelenetét megvillantja.

Hirdetés

Makarov komoly problémákat készül okozni a világnak, de Price és osztaga készen áll, hogy szembeszálljon vele. A videóban látszik a repülős jelenet is (kibővítve), ami a Modern Warfare II kampányának végén volt látható, előrevetítve, hogy terrorcselekmény készülődik, de ezúttal nem a reptéren lesz tilos oroszul beszélni, hanem egy repülőgépen.

A Modern Warfare III-at nem az Infinity Ward, hanem a Sledgehammer Games készíti elsősorban. Az egyjátékos kampány sztorija közvetlenül az MW2 befejezése után folytatódik, kooperatív Spec Ops mód helyett meglepő módon zombikkal viaskodhatunk majd (a széria legnagyobb zombis játékterén), a többjátékos módba pedig átvihetjük a cuccainkat az előző játékból. Ez utóbbi kapcsán azt is megerősítették, hogy a 2009-es Modern Warfare 2 tizenhat csataterén vetekedhetünk majd egymással, melyek mindegyikét modernizálják. Teljesen új, 6v6-os pályák majd az év során érkeznek, és lesz egy 3v3-as, Cutthroat nevet viselő mód, továbbá visszatér a Ground War és az Invasion négy vadonatúj csatatérrel.

Az egyjátékos tartalmak sorát Open Combat Missionök színesítik, melyek során sokféleképp teljesíthetjük majd feladatunkat, a lopakodás és a mészárlás egyaránt opció. 

A multiba visszatérnek a minimapon felbukkanó piros pöttyök, gyorsabb lesz az irányzékba nézés csúszás után, megszakíthatjuk ezt és az újratöltést is, több lövés kell a mészárláshoz, minden perk a meccs elejétől fogva elérhetővé válik, és a mérkőzések között szavazhatunk majd, melyik legyen a következő pálya.

A Modern Warfare III-at PC-n, valamint Xbox és PlayStation konzolokon pörgethetjük majd november 10-étől.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)