Hirdetés

Új előzetessel ejt minket ámulatba a Squirrel With a Gun

|

Úgy tűnik, jól halad a fejlesztés, a megjelenés pedig már nincs nagyon messze.

Hirdetés

Még 2022 augusztusában meséltünk nektek egy olyan, egészen beteg játékról, melyben egy fegyvert cipelő mókussal garázdálkodhatunk, ezzel befenyítve a teljes szomszédságot. Abszurditása ellenére (vagy éppen miatt) minket kilóra megvett a praktikusan Squirrel with a Gun névre keresztelt projekt, és bár sokáig kételkedtünk benne, nagyon úgy néz ki, tényleg lesz belőle valami.

A minap ugyanis befutott egy új trailer, melyből kiderült, hogy a korábban csak PC-re beharangozott alkotás konzolokra is megjelenik majd.

Hirdetés

Természetesen a játék koncepciója továbbra sem változott: mókusunkkal és idővel egyre pusztítóbb fegyvereivel karöltve rendezhetünk ámokfutást, ezzel térdre kényszerítve az egész várost.

A Squirrel with a Gun egyébként egy ember hozzáértő kezei alatt készül, a látványt csúcsra járatva Unreal Engine 5-ben. A megjelenésére a mostani előzetes alapján valamikor 2024 őszén számíthatunk, PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S konzolokra érkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)