Hirdetés

Új előzetest kapott a részben Magyarországon készülő Everywhere, a GTA atyjának új játéka

|

Hamarosan zárt tesztben próbálhatjuk az alkotást és kreativitást előtérbe helyező Everywhere-t.

Hirdetés

Hosszú-hosszú évek óta dolgozik a Build a Rocket Boy az Everywhere-en, ami annak a Leslie Benziesnek az új projektje, aki a Rockstar North elnökeként és a Grand Theft Auto III-tól a GTA sorozat egyik vezető fejlesztőjeként, továbbá a Manhuntok, a Max Payne 3, az L.A. Noire és a Red Dead Redemption producereként írta bele magát a videojátékok történelmébe. Két éven át tartó szabadságot követően 2016-ban hagyta ott a Rockstart, nem sokkal utána vágott bele új projektjébe, amit az edinburgh-i székhelyű, de budapesti irodával is rendelkező csapat készít.

Az Everywhere-ről eddig annyit tudtunk, hogy egy nyílt világú játék és eszköz lesz, amiben az alkotás, a felhasználói tartalmak főszerepet kapnak, a játékosok kreativitásán múlik, mivel üthetjük majd el benne az időt.

Hirdetés

Lényegében erre erősít rá a most kiadott előzetes is, amivel a BARB bejelentette, hogy már lehet jelentkezni a PC-n zajló zárt alfatesztre a hivatalos weboldalon, de azt nem osztotta meg, pontosan mikor nyílnak meg a kapuk.

Az ehhez csatolt sajtóközlemény arról is ír, hogy a tervezőrendszer az ARCADIA nevet viseli, és bármit megépíthetünk vele, amit megálmodunk, mindenféle programozási ismeretek nélkül: új játékokat, pályákat, tevékenységeket, eseményeket, saját világot. Lehet majd versenyezni, különféle környezetek közül válogatni, és nagyon bíznak abban, hogy rászabadulnak majd a kreatív alkotók.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)