Hirdetés

Új előzetest kapott az Unreal Engine 5-ös kozmikus horrorjáték, a Quantum Error

|

Továbbra sem tudjuk, mikor érkezik a Quantum Error, de legalább ismét mutattak belőle egy keveset.

Hirdetés

Utoljára tavaly láttuk a Quantum Errort, a TeamKill Media izgalmasnak tűnő, Unreal Engine 5-ös horrorját, most azonban egy friss teaser trailert kapott a játék, ami még mindig jól néz ki - ilyen motorral alatta mondjuk ez talán el is várható.

Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, de legalább nemrég kaptunk egy friss előzetest, ezt nézhetitek meg alább.

Hirdetés

A friss videó a Quantum Error történetébe kaphatunk egy apróbb betekintést - konkrétumokat persze nem árul el az anyag, főként a hangulatot lövi csak be. Sci-fi horrorról van szó, a műfaj kedvelői előre dörzsölhetik a tenyerüket. 

Érdekes fejlemény, hogy korábban arról volt szó, a játék Xbox Series X-re és PlayStation 4-re is megjelenik, az új kedvcsinálóban viszont csak a PlayStation 5 szerepel mint célplatform. Valószínűleg csak valamiféle marketinges megállapodásról lehet szó, hiszen a fenti trailer a hivatalos PlayStation YouTube-csatornára is kikerült, a videóban pedig külön kiemelik, hogy épp a PS5-ös kiadást láthatjuk futás közben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)