Hirdetés

Új év, új remények - mi történt a héten?

|

Lássuk, hogy mi történt a világban, míg mi a klinikai halál állapotában próbáltuk kiheverni a szilvesztert.

Hirdetés

Azt hiszem, ezen a ponton már kijelenthetjük, hogy többnyire mindenki kipihente a szilveszteri bulizással járó kulturális apokalipszist, és együtt megnézhetjük, hogy milyen izgalmas dolgok történtek ezen a héten. Őszinte leszek már az elején, az ünnepi lazulás közepette nem nagyon vette senki a fáradságot a játékiparban arra, hogy a feje tetejére állítsa a világot, tehát aki már habzó szájjal görget lefelé és keresi a GTA VI bejelentését, az inkább nyugodjon le. Ettől függetlenül azért történt néhány dolog, amitől kollektíven felhúztuk a szemöldökünket.

Az ébredő bankszámla

Ti már bizonyára halálra unjátok, én pedig még mindig nem láttam a filmet, viszont akkor is meg kell néznünk, hogy mi újság van Star Wars témában. Az eddigi híreket elnézve talán nem nagy meglepetés, de Az ébredő Erő érte el eddig a leggyorsabban az egymilliárd dolláros bevételt a filmek történetében. Ezzel együtt kiderült, hogy eredetileg nem is ez lett volna a film címe, Anakin szerepére pedig eredetileg Leonardo DiCapriót választották volna ki, ő viszont az ajánlatot valamiért elutasította. Persze még beszállhat, mert a Disney már egészen 2020-ig kitalálta, hogy milyen Star Wars filmeket készül leforgatni. A videojátékok terén már nem ennyire jók a hírek, mert a filmmel ellentétben a Star Wars Battlefront nem lett elképesztő, de legalább az őszinte traileren szakadtunk.

Már megint áll a bál

Nyilván egy hetet sem bírna ki az emberiség valamiféle botrány vagy felháborodás nélkül, tehát erre a hétre is jutott pár téma. Kapásból itt van a warez-kérdés, ami ugye mindig aktuális vita, ez pedig azért is került a héten elő, mert sikerült eredményeket elérni a PlayStation 4 feltörését illetően. Szintén a PS4-hez köthető volt az a tragédia is, amikor egy fiatalember az áhított konzol helyett egy darab fát kapott karácsonyra, amin ráadásul egy megkérdőjelezhető minőségű műalkotás is helyet kapott. Ezen kívül pedig kereszttűzbe került a Grand Theft Auto V egyik legnépszerűbb modja is, illetve a The Big Bang Theory készítői is kaptak egy jó kis pert a nyakukba.

A monitoron túl

A tavalyi év is meglehetősen erős volt a filmek és sorozatok terén (mondjuk be kell vallanom, hogy ha csak a Mr. Robot debütált volna, akkor is ezt mondanám), idén pedig valami hasonló felhozatalt várunk. Az egyik legmegosztóbb produkció mindenképp az Assassin's Creed mozi, főleg miután megjelent belőle néhány kép is, amire aztán jöttek is megmondani az igazat a nagyokosok. A Trónok harca háza tájáról is érkezett egy-két újdonság, hiszen viszontláttunk egy régi ismerőst, illetve az a szomorú hír is kiderült, hogy a következő kötet nem fogja beelőzni a hatodik évadot. Ezen kívül bejelentették, hogy lesz új Indiana Jones film, nem akármilyen nevekkel bővült a xXx 3 stábja, illetve a szuperhősős filmek körül is volt egy kis mozgolódás, ugyanis kiszivárgott az Amerika Kapitány: Polgárháború vége, valaki pedig azt állította, hogy már látta a Batman v Supermant.

Ilyen is volt

Nehezen hisszük el, de történtek a héten olyan dolgok is, amiknek semmi köze a Star Wars 7-hez. Megvette az Activision az egész Major League Gaminget, valaki 20 perc alatt végigjátszotta a Fallout: New Vegast, ezen kívül jól leteszteltük a Just Cause 3-at, a Rise of the Tomb Raidert és a StarCraft 2: Legacy of the Voidot is. Ja igen, azt tudtátok hogy a Far Cry Primal és a The Division is úszni fog a vérben? Hát, most már tudjátok, a tudás pedig fél győzelem.

Új remény

Nálunk a GameStarnál az év utolsó hete mindig a reflektálásról és a jövővel szemben támasztott komikusan irreális elvárásokról szól, ez pedig 2015-ben sem volt másképp. A héten megnéztük, hogy milyen játékokat várunk a legjobban a PlayStation 4-re, a Nintendo platformjaira, a virtuális valóság világában, illetve megpróbáltuk összefoglalni, hogy általában véve mire akarunk a legjobban rápörögni az idén.

A héten azt is megosztottuk veletek, hogy milyen volt a Citromdíj az idej PlayIT-en, emellett pedig megnéztük, mennyit nőtt egy év alatt a GSO, amiért ismét csak a hálánkat tudjuk kifejezni, mert nélkületek nem sikerült volna, szóval ezúton is köszönjük és reméljük, hogy idén is velünk tartotok. Azt láttátok már, hogy mik voltak az elmúlt év legolvasottabb hírei?

Mindenkinek boldog, sikerekben gazdag, day one patchektől és mikrofonba üvöltöző 12 évesektől mentes új évet kíván a GameStar Online csapata! Jaj, majdnem elfelejtettem: "Vegyetek GameStart!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)