Hirdetés

Új Explorer kétévente

|

A ZDNet értesülései szerint a Las Vegasban tartott Mix '07 konferencián a Microsoft részben fellebbentette a fátylat az Internet Explorerrel való további terveiről.

Hirdetés

A Microsoft ugyan az IE 8.0-ról nem árult el konkrétabb részleteket, de csakúgy mint operációs rendszereik esetében a frissítést kb. 2 évente tervezik az egyes verziók között. A készülő verzióról általánosságban tudni lehet azonban, hogy főleg az új szabványok beolvasásán és megjelenítésén, valamint a használhatóságon és az IE 7.0-ban bevezetett Cascading Style Sheets rendszernek a fejlesztésén fognak dolgozni. Ezen kívül nagy hangsúlyt fognak fektetni a bővítmények kidolgozására, ugyanis a Firefox és az Opera böngészők ezen a téren jócskán elhúztak az Explorer mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)