Hirdetés

Új fejlesztés: a superheader!

|

Egyszerűsödött a regisztráció, a belépés, a navigáció: a minden!

Hirdetés

 

Ma estétől a GSO (és egyéb oldalaink) felett egy új kis csíkot láthattok, ahol könnyen és gyorsan navigálhattok azok között az oldalak között, ahol GSO-s regsiztrációtokat használni tudjátok. Ilyen például a PC World, a blog.web4.hu, sőt, a számítástechnika iránt érdeklődők új kezdőlapja is, a www.web4.hu, ahol minden témában (gaming, hardware, flash játékok, stb.) megtalálhat az ember mindent, ami fontos.

A regsiztráció is egyszerűsödött, és az összes www.web4.hu alá tartozó érvényes, vagy a közeljövőben érvényes lesz. A játékos adataitokat ezentúl is a profilmódosításra kattintva tölthetitek ki.

A superheader másik előnye, hogy ezentúl, ha mondjuk a GSO-n bejelentkeztetek, nem kell újra bejelentkezni mondjuk a nonstopmobilon, hanem már egyből lehet kommentelni oda is.

Ezzel párhuzamosan az újonnan regisztrálóknak is szeretnénk kedveskedni egy új öcsivel, amit az kap meg, aki a az új formon keresztül lesz tagunk.

Előre egy jobban informált világért!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)