Hirdetés

Új fejlesztőcsapathoz került a Lords of the Fallen 2

|

A CI Games vezetése úgy döntött, ideje másnak is megadni a lehetőséget.

Hirdetés

Ha nem is váltotta meg a világot, a Lords of the Fallen remek alternatívát kínált azoknak, akik a Dark Soulshoz hasonló játékmenetet, de a From Software játékainál valamivel visszafogottabb tempót kerestek. Ez remélhetőleg a folytatásban sem lesz másként.

Hirdetés

Azt már jó ideje tudjuk, hogy készül a folytatás (bár voltak olyan pletykák, hogy esetleg törlik a játékot), a CI Games pedig azt is megerősítette, hogy bevontak egy új fejlesztőcsapatot a munkába. A lehetőséget a Defiant Studios kapta meg, akik egy viszonylag új csapat, ez lehet az első játékuk, ugyanakkor a fejlesztők közt többen is az Avalanche Studiost erősítették korábban.

Több olyan nemzetközi fejlesztőcsapattal is tárgyaltunk, akik szívesen vállalták volna a Lords of the Fallen 2 fejlesztését, és volt is egy csomó izgalmas elképzelés. Végül azért döntöttünk a Defiant mellett, mert meggyőző volt a koncepciójuk, és a szakértő fejlesztők ülnek köztük.

- mondta Marek Tyminski, a CI Games feje. Mi drukkolunk a srácoknak, ugyanakkor mivel most gyakorlatilag nulláról vágnak neki a dolognak, egyhamar ebből még nem lesz játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)