Hirdetés

Új filmet jelentett be a Nintendo régóta várt játékok megjelenési dátumaival együtt a Mario-nap alkalmából

|

Nem hagyja unatkozni a Switch gyártója a bajszos olasz vízvezeték-szerelő rajongóit.

Hirdetés

2023-ban, 30 évvel a gyötrelmesen rossz Super Mario Brothers után ismét Mario-adaptációt vetítettek a mozik, ám ezúttal elmaradtak a fanyalgó kritikák, és a Super Mario Bros.: A film kis híján megcsípte az év legnagyobb bevételt termelő mozis produkciójának a címét. Aztán jött a Barbie, és megelőzte.

A Nintendo és az Illumination közös alkotásának sikerét így sem lehet megkérdőjelezni, hiszen a 100 millió dollárból tető alá hozott alkotás 1,36 milliárd dollárt gyűjtött a mozipénztáraknál, amivel az animációs filmek örökranglistájának a harmadik helyén áll Az oroszlánkirály és a Jégvarázs 2. mögött.

Hirdetés

Az eredményes együttműködés pedig egy március 10-ére, azaz a Mario-napra időzített bejelentés alapján folytatódik. A Nintendo legendája, Shigeru Miyamoto és Chris Meledrandi, az Illumination alapító-ügyvezetője egy rövid videóban lerántották a leplet a következő közös projektjükről, amely nem más lesz, mint a Super Mario Bros.: A film egyelőre még cím nélküli folytatása. A jelenlegi tervek szerint 2026. április 3-án kerül a mozikba Aaron Horvath és Michael Jelenic rendezésében.

Kiderült továbbá, hogy május 23-án jelenik meg Switchre a Paper Mario: The Thousand-Year Door, és a Luigi's Mansion 2 HD-re sem kell már sokáig várnunk, június 27-étől játszhatjuk majd a Nintendo hordozható konzolján. De még mindezek előtt, március 12-étől Nintendo Switch Online tagság fejében hozzáférést nyerünk a Game Boy korszak három klasszikusához, a Dr Marióhoz, a Mario Golfhoz és a Mario Tennishez.

Végezetül pedig megvillantott a Nintendo egy új, Mario Kart témájú LEGO készletet, ami 2025-ben érkezik. Ha viszont olyan szettekből válogatnál, amelyek már elérhetők, ráadásul épp akciósak, ezeket érdemes szemügyre venned.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)