Hirdetés

Új frissítést kapott a PlayStation 5, ezek az újdonságok érkeztek

|

Megjelent a PlayStation 5 legújabb rendszerfrissítése, mint mindig, most is érdemes telepíteni.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt, február elején indult a PlayStation 5 legújabb rendszerfrissítésének tesztelése, de a Sony jobbnak látta megvárni a Tekken 8, a Helldivers 2 és a Final Fantasy VII Rebirth megjelenését a végleges változat kiadásával. Ma viszont elérhetővé vált, így mostantól mindenki ismerkedhet az újdonságokkal.

A DualSense és DualSense Edge kontrollerek kapcsán a mikrofon és a hangszóró fejlesztésére fordítottak energiákat: javult a zajszűrés, illetve nőtt a maximális hangerő, de aki úgy érzi, ez túl sok, a beállításokban visszaveheti.

A Share Screen (képernyőmegosztás) funkció használata során a nézők mutatókkal és vonalakat rajzolva segíthetik a megosztó játékost, ha esetleg valamit nem vett volna észre, illetve emojikat küldhetnek neki.

Hirdetés

További újítás, hogy a PlayStation 5 állapotát jelző fények erőssége már három fokozatban állítható (Fényes, Közepes, Halvány), bár kikapcsolni még nem lehet. Ennek beállítása ugyanott található, ahol a bekapcsolási hangot is deaktiválhatjuk: a Beállítások -> Rendszer -> Hang és fény menüpontban.

A frissítés minden PS5-tulaj számára elérhető, 1,187 GB-ot nyom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)