Hirdetés

Új gameplay videó mutatja meg, milyen lesz az Assassin's Creed: Valhalla Xbox Series X-en

|

Egy 9 perces anyag készült kimondottan azért, hogy az Assassin's Creed: Valhalla legjobb változatát demonstrálja.

Hirdetés

Ahogy 2013-ban, úgy most is egy Assassin's Creed játék segíthet nagy lendületet adni az új generációs konzoloknak - kell is a segítség, ha már sem a Microsoft, sem a Sony nem erőltette meg magát exkluzívok terén. Oké, utóbbinál ott a Spider-Man: Miles Morales és a Demon's Souls, de az egyik egy rövid kiegészítő, a másik pedig egy hardcore-abb rétegnek szól.

Hirdetés

Mindenesetre a Valhalla mindenki számára rendelkezésre áll, és hogy megmutassa, milyen szép lesz majd Xbox Series X-en és Series S-en, az Xbox kiadta az alábbi videót. Ebben a játékmenet részleteiről esik szó, láthatjuk a bázist, némi testreszabást, lovaglást, és természetesen egy kevés harcot.

Mindenképp nézzétek meg, ha nem bírtok már várni, amíg ti magatok is kipróbálhatjátok, milyen az élmény élesben.

Hamarosan jön a tesztünk, addig esetleg nézzétek vissza a pénteki streamünket, Kaci játszott néhány órán át Xbox One X-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)