Hirdetés

Új gép karácsonyra? Szerezz hozzá olcsón legális szoftvereket!

|

Már két hét sincs karácsonyig, de ha még nincs meg minden ajándék, ne aggódj - Windows 10-et és Office-t is tehetsz a fa alá.

Hirdetés

Az ünnepek közeledtével hajlamosak vagyunk az indokoltnál sokkal többet költeni, de azért érdemes figyelni a leárazásokat és speciális promóciókat, hátha kifogunk egy-egy jó ajánlatot. A Godeal24 Christmas sale keretében például Windows 11-et, Windows 10-et, és Office-t is nagyon olcsón vásárolhatunk, ráadásul most egy plusz egy akciók is élnek.

Hirdetés

Különleges ajándékok neked

1+1 akciók!

A Windows 11 napról napra lesz egyre jobb, érdemes ismerkedni vele. Most az Office különböző kiadásaival ajándékba kapod!

Ajándék Windows 10 Professional

A Windows 10 az egyik legstabilabb rendszer most, amivel még jó néhány hónapig biztonságban dolgozhatsz.

Siess, amíg a készlet tart! 50% kedvezmény!

Ha csak a Windows 10/11 érdekel, 50%-kal olcsóbban veheted meg őket ezzel a kuponkóddal: EGD50

Fogd és vidd őket! 62% kedvezmény

Emellett a GoDeal24-en számos Microsoft termék megtalálható, köztük az Office, a Project és más programok variációival. Mindegyiket 62+-kal olcsóbban veheted meg az EGD62 kuponkóddal. 

Eszközök a gépedhez

Más hasznos eszközök is várnak rád, hogy segítsenek növelni a produktivitást.

A vásárlás rendkívül egyszerű, és több fizetési módot is választhatsz - a szállítás pedig természetesen ingyenes, hiszen a kulcsokat digitálisan kapod meg. Az ajánlatok a készlet erejéig élnek.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)