Hirdetés

Új Ghost Recon, BiA3 - Assassin's Creed késés

|

A Ubisoft nyilvánosságra hozta legfrissebb pénzügyi jelentését, melyből szokás szerint nem csak száraz adatok, hanem fontos információk is találhatók.

Hirdetés

A 2006-os pénzügyi év első negyedében a játékkiadó 172 millió eurós bevételt realizált, ami 13%-kal több, mint egy évvel korábban. Ezt követően a második negyedben hét százalékos visszaesés volt tapasztalható, ami 102 millió dollár bevételre volt elegendő.

A szeptember 30-án indult harmadik negyedévben számos új játéktól várnak sikert a vezetők. Ilyen például a Rayman Raving Rabbids, , a Splinter Cell

, és a Rainbow Six sorozat új részei, és természetesen a Dark Messiah of Might and Magic
. Emellett hét játék debütál majd év végéig a Nintendo Wii platformon.

Ami még érdekesebb, hogy az ezt követő, vagyis jövő év elejét érint negyedévben szeretnék piacra dobni a Ghost Recon: Advanced Warfighter
folytatását. Az előző rész (mely a sorozat harmadik darabja) 2,4 millió példányban kelt el eddig. Sajnos rossz hír, hogy a Brothers in Arms: Hell's Highway megjelenését bizonytalan időre eltolták. A közlemény szerint valamikor a 2007-2008-as üzleti évben jelenik meg, ami 2007. áprilisától 2008. márciusáig tart. Ugyanerre a sorsra jutott az Assassin's Creed is, ami mondjuk eddig se rendelkezett konkrét megjelenési időponttal.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)