Hirdetés

Új helyszínre utaló nyomot találtak a World of Warcraft Classic fájljai között

|

Bár alapvetően a régi kiegészítők érkeznek a WoW Classic-ba, hamarosan egy új terület is felbukkanhat.

Hirdetés

A World of Warcraft közösségében az adatbányászat is egy kedvelt elfoglaltság. A tartalomgyártók és rajongói oldalak szerkesztői gyakran leásnak a tesztkliensek mélyére, és előhoznak onnan mindenféle, még meg nem jelent tartalmakra utaló nyomot.

Sokszor előfordul, hogy az előkerült modelleket és játékelemeket sosem használják fel, így nem tudhatjuk, mi is vár ránk igazából. Felmerül a kérdés, hogy a most felfedezett Searing Basinből lesz-e valami, vagy csak hátramaradt szemétről beszélünk.

A játék közösségének egyik legismertebb tartalomgyártója, MrGM posztolt az említett helyszínről. A titokzatos új zóna térképére a Classic Hardcore PTR verziójában találtak utalást a fájlbúvárok, amitől csak még izgalmasabbnak tűnik az egész.

Hirdetés

A Classic Hardcore elvileg "csak" a régi vanilla élményt tartogatja, az új tartalmakat pedig a Season of Discovery nevű új szervertípushoz tartozó világokban kapjuk. A The Searing Basin viszont sosem került szóba, amikor a SoD újításait ecsetelte a Blizzard, így sokan feltételezik, hogy az a Hardcore-ban fog felbukkanni.

A WoW Classic Hardcore sajátos szabályokkal működik. A karaktereknek egy élete van, ami a PVP összecsapások tétjét sokszorosára emeli. A többség szerint a Searing Basin egy Hardcore-specifikus PvP aréna lehet, de amíg a Blizzard nem mond semmi biztosat, addig csak találgatni tudunk.

A Hardcore élmény egyébként idén februárban egy új szabályrendszerrel, a Self-Found móddal bővül, ahol nem használhatjuk az aukciós házat és nem kereskedhetünk a játékostársakkal. Az új opció érkezésével nem lenne meglepő, ha az új zóna is befutna.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)