Hirdetés

Új hírekkel szolgált Ninja az egészsége miatt aggódó rajongóinak

|

Friss fejleményekről számolt be a Twitch egyik legnépszerűbb arca, akinél nemrégiben daganatot diagnosztizáltak.

Hirdetés

Hatalmas népszerűségnek örvend Tyler Blevins, ismertebb nevén Ninja, aki több mint 19 millió Twitch-feliratkozóval büszkélkedhet. Közülünk minden bizonnyal sokan megdöbbentek, amikor a streamer március végén keserű, egyben sokkoló híreket osztott meg velük: daganatos megbetegedéssel diagnosztizálták.

Ninja egy Twitter/X posztban közölte, hogy egy bőrgyógyászati rutinvizsgálat során derült fény arra, miszerint a bőrdaganatok egyik típusa, melanoma kezdett kialakulni nála. Szerencsére az elváltozást időben észlelték, korai stádiumban azonosították, így bőrgyógyásza is bizakodóan nyilatkozott a gyógyulással kapcsolatban.

Hirdetés

A streamer nemrégiben újabb fejleményekkel jelentkezett a betegségét illetően, kifejezetten jó híreket osztott meg a közösséggel. Háláját fejezte ki a támogatásért, miközben örömmel jelentette be: sikeres volt a kimetszés, hivatalosan is rákmentesnek nyilvánították.

"Most kaptam a híreket a bőrgyógyászomtól, nagyszerű híreket! A kimetszés sikeres volt, tiszta határokkal. A közeli biopsziás vizsgálat csak csak enyhe atypiát mutatott, amit a biopsziával teljesen eltávolítottak. Mostantól hivatalosan is rákmentes vagyok. Köszönöm mindenkinek az imákat és a kedves szavakat az elmúlt héten. Szeretlek titeket."

- írta Ninja bejegyzésében.

A jó hírek mindössze nyolc nappal azután érkeztek, hogy beszámolt daganatos betegségéről. Ninja egyébként már ekkor is a szűrések fontosságára, az elváltozások korai feltárására hívta fel a figyelmet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)