Hirdetés

Új hűtési rendszer videokártyákra!

|

Az AMD és a Celsia együttműködésének gyümölcseként megszületett egy teljesen új hővezető eszköz!

Hirdetés

Az új megoldást az AMD új kártyáira szánja, és ezzel jobb teljesítményű hűtővel is próbálja riválisait megfogni. A Nano Spreader a hővezetésért felel a hűtő rendszerekben, csak úgy mint a ma használtban lévő hőcsövek. Ezekhez képest az új hővezető jobban teljesít, így egyenletesebben oszlik el a hűtendő felületről elszállított hő a lamellázaton.

vgahuto.jpg
A Nano Spreader hasonló elgondolás alapján működik, mint a hőcsövek. Ugyanakkor alapjában véve egy rézből készült két szakaszos gőz „kamra”, melyben a víz, nyomás alatt tárolódik.  Az újdonság működéséről bővebb infót itt(http://www.computermode.hu/index.dw?mit=80&hir_id=346) találhattok, néhány képpel karöltve.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)