Hirdetés

Új infók: Fallout MMO 2010-ben?

|

Egy kedves olvasónk, Cobra hívta fel a figyelmünket egy állítólagos Interplay prezentációra, melyet a cég a befektetők számára mutogat a napokban.

Hirdetés

Mint tudjuk, az Interplay birtokolja a Fallout játéksorozat jogait. Annak idején óriási sikereket értek el az egyes részekkel, s ezt az azóta igen nehéz helyzetbe került kiadó-fejlesztő igyekszik a jövőben is kamatoztatni. A prezentációban az alábbi fontosabb adatok és információk találhatók meg:

A tervek szerint posztnukleáris apokaliptikus világ ad majd otthont a játék helyszínének, melye az 1945-1990 között zajlott Hideg Háború eredményezett. A történet gyakorlatilag arra a kérdésre épül, hogy "Mi lett volna, ha valóban kitör a nukleáris háború?"

Üzleti szempontból a terv további részei csak nagyon nehezen körvonalazhatóak: a megjelenés 2010 harmadik negyedére lenne kitűzve, s az első év során egymillió előfizetőt szeretnének begyűjteni. A második évre a projekt behozná a ráfordított összeget, s ezt az évi 160 milliós nettó bevétellel érnék el, melyből a harmadik év után legalább 50 millió nyereségnek számít majd. A fejlesztést 2007. elején kezdenék, amennyiben találnak megfelelő befektetőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)