Hirdetés

Új iPod-generációt mutat be az Apple?

|

Jól bevált pletykaforrásunk, a tajvani szerződéses gyártók szerint az Apple ötödikén három új iPodot is bejelent.

Hirdetés

A tajvani DigiTimes szerint az Apple szeptember 5-én egy sajtóeseményen jelenti be új, hatodik iPod-generációját. A helyi beszállítók már a részleteket is tudni vélik. A csúcsmodell az iPod video szélesvásznú kijelzővel érkezik majd. A források nagy tárolókapacitást említenek - hogy megtudjuk, hogy ez pontosan mennyi, arra pár napot várnunk kell -, de különösen izgalmas, hogy az iPod video állítólag merevlemez helyett NAND flash alapú lesz. Persze az "izgalmas" jelző csak akkor helytálló, hogyha az a "nagy" valóban nagy. Egyes források 80-120 gigabájt közti kapacitásról tudnak, így megelőlegezhető a fenti jelző.

 

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)