Hirdetés

Új játékának szereplőit leplezhette le Hideo Kojima ünnepi bejegyzése?

|

A rajongók már elkezdtek elméleteket gyártani, miszerint a Kojima Productions legújabb karakterei láthatóak az illusztráción.

Hirdetés

A Kojima Productions a Death Stranding PlayStation 5-ös funkciókkal bővített Director's Cut kiadásának fejlesztése után már új területeken is kipróbálja magát, de remélhetőleg a stúdió a játékfejlesztéssel sem áll le egy darabig. Hideo Kojima csapata zenével, tévéműsorok és filmek produkciós folyamataival is fog foglalkozni a közeljövőben, egy új illusztráció alapján viszont lehet, hogy már egy készülő játékból láthattunk részleteket.

Hirdetés

Kojima az ünnepek alkalmából egy olyan illusztrációt osztott meg, amelyen eddig nem látott karakterek szerepelnek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Ludens felirat és a Death Strandingből ismerős maszk is megjelenik a képen, így lehet, hogy csupán korábbi látványtervekről van szó, egyesek szerint viszont a kép egy új játékra utalhat. Az illusztrációt Kojima régi barátja, Yoji Shinkawa készítette.

Kojima korábban kifejtette, hogy szívesen készítene olyan játékot, ami valós időben változik, illetve az sem kizárt, hogy visszatérne a P.T. és a Silent Hills világához. Szerintetek milyen projekthez kapcsolódnak az illusztráció karakterei?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)