Hirdetés

Új játékmódot kapott az Among Us április 1-jére

|

Egy tavalyi poénból valódi játékmód született, amit csak egy napon át élvezhetnek az Among Us rajongók.

Hirdetés

Az Among Us Twitter-oldala tavaly nagyon ráfeküdt egy lovacskás mémre. A srácok feltették maguknak azt a teljesen indokolatlan kérdést, hogy "mi lenne, ha az asztronauták igazából lovak lennének". Senki sem akarta tudni a választ, de az InnerSlothot ez nem érdekelte.

A tavalyi poénból idén pedig egy külön játékmód készült. Bemutatkozott az Among Us - Horse Edition, amiben mindenki egyszerre lehet asztronauta és póni.

Hirdetés

Minden karakterből egy négylábú állatot csináltak, új hangeffektek és kivégzések kerültek be, de a játékmenet önmagában nem változott. Az InnerSloth azért felhívta mindenki figyelmét, hogy ez egy apró viccprojekt volt, ezért számítsunk vizuális bugokra.

A lovacskás játékmód mától érhető el, és csak holnap hajnali 2-ig lesz játszható. Élvezzétek ki, amíg csak lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)