Hirdetés

Új játékon dolgozik a Crytek

|

Meg nem erősített források szerint egy vadonatúj franchise alapjait készül letenni a frankfurti Crytek.

Hirdetés

Nem titok, hogy a Yerli-fivérek által alapított Crytek egyszerre több nyárson sütögeti pecsenyéjét, hiszen a frankfurti központ mellett Nagy Britanniában (Crytek UK, korábban Free Radical), Magyarországon (Crytek Budapest), Ukrajnában (Crytek Kiev), Bulgáriában (Crytek Black Sea, korábban Black Sea Studios), valamint Dél-Koreában (Crytek South-Korea) is rendelkezik stúdiókkal, ahol feltehetően munka is folyik a színfalak mögött.



Dél-Koreában az online multiplayer Warface van épp terítéken, Budapesten sokáig a Kinectre szánt Ryse, ám ez végül Frankfurtba költözött a Microsoft kérésére, miközben a magyar stúdió a tabletekre és az okostelefonokra áll át. A briteknél készülhet nagy valószínűség szerint (hivatalos bejelentés még nincs) a Time Splitters 4, de hogy a többi stúdióban mi zajlik, arról csak kevés kívülállónak van tudomása.
A napokban a Superannuation sasszemének tűnt fel egy programozó LinkedIn profilja, amiben az áll, hogy új játékon dolgozik, ami műfaját tekintve lövöldözős, továbbá multiplatform (PC, X360, PS3), és még nem rendelkezik megjelenési dátummal. Ugyanitt volt olvasható, hogy egy másik FPS-en hat hónapig dolgozott az illető, mielőtt törölték volna a projektet.
Egy másik Crytek-fejlesztő CV-je egy Redemption című törölt játékot említ, ami feltehetően megegyezik a korábban említett kukázott projekttel.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)