Hirdetés

Új játékon dolgozik Sid Meier csapata

|

A Firaxis Games már javában dolgozik következő, multiplatform projektjén, ami nem a Civilization Revolution folytatása.

Hirdetés

Szokás szerint a Superannuation bukkant rá arra, hogy Chris Doyle, a Vigil Games vezető dizájnere átigazolása előtt a Firaxis gárdáját erősítette, és szakmai önéletrajzában feltüntette, hogy egy be nem jelentett, Unreal Engine 3 hajtotta címen dolgozott PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra.



Ezzel egy időben David Jones karakter-tervező rezüméjében feltüntette, hogy nem is oly rég, még a Civilization Revolution II-höz rajzolgatott, míg a projekt jégre nem került. Pedig pont a felfüggesztett folytatás lett volna első számú jelöltünk a titokzatos, UE3-as projekt szerepére.

Rossz hír a rajongóknak



Más választásunk nem nagyon lévén, vagy céltalan találgatásba bocsátkozunk, vagy megvárjuk türelmesen a hivatalos bejelentést. Az E3 környéke pont ideális lehet erre a célra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)