Hirdetés

Új, játékosoknak szánt perifériák a Microsofttól

|

A Microsoft bemutatta két új játékosoknak szánt perifériáját, a Sidewinder X6 billentyűzetet és a Sidwinder X5FS egeret.

Hirdetés

A Games Convention keretein belül került sor a Sidewinder X6 billentyűzet és a Sidewinder X5FS egér bemutatására, melyeket a sajtótájékoztató szövege alapján "teljesen a játékosok igényeihez igazítottak", de ezt csak félve merem leírni, hiszen kb. annyira elvárható marketing-szöveg, mint a mai játékoknál a "magáért beszélő látvány és teljesen interaktív környezet".

 

sidewinder_bill.jpg


A Sidewinder X6 előnyei között a numerikus pad jobb és bal oldalra csatlakoztathatóságát, valamint macro padként való használatát láthatjuk, emellett olyan kényelmi funkciókkal ruházták fel, mint a - szinte már elvárt - háttérvilágításnál erősebb fénnyel megvilágított WASD billentyűk, az egyszerre akár 4 gomb lenyomását is lehetővé tévő Cruise Control, és - a szintén elvárt - média kezelő gombok.

sweger.jpg
 

Az X5FS 9 gombbal van felszerelve, melyek közül öt szabadon konfigurálható, s az X6-hoz hasonlóan meglehetősen macro-orientált. Ezeket a hozzátartozó szoftverrel hozhatjuk létre, de van egy beépített is: a Gyorsfordulással a mozgási sebességün korlátait tesztelhetjük.

Az egér szeptember 10-től, a billentyűzet pedig október 1-től lesz kapható nálunk, 13 990 illetve 17 990 forintos áron. Mivel én leragadtam a noname 800 forintos billentyűzetnél és a legolcsóbb használható rádiós egérnél, így nem tudom, hogy mennyire érik meg az árukat, de az biztos, hogy jól néznek ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)