Hirdetés

Új kártevő fenyegeti Magyarországot - figyeljünk oda

|

Itt volt a Stuxnet, utána a Duqu - pusztítottak szépen. Most egy új kártevő jelentkezett.

Hirdetés

W32.Flamer elsődleges célpontja többek között Magyarország is.  Értékes adatok lopása, önmaga terjedésének folytatása a fő funkciói.

 

A fenyegetésre egy igen fejlett elemzési módszer segítségével bukkantak rá a Symantec Security Response és a Crysis munkatársai - a W32.Flame olyan diszkréten tevékenykedik, hogy immáron két éve szállítja készítőinek az információkat. A W32.Flamer képességei között dokumentumok lopása, screenshotokat készítése a felhasználó képernyőjéről, USB-meghajtókon keresztüli terjedés, biztonsági szoftverek letiltása és bizonyos körülmények között más rendszerekre átterjedés is szerepel.

Aki hosszabb elemzésre kíváncsi erről az új fenyegetésről kérjük kattintson a linkre és olvassa el testvéroldalunk, a nonstop ÜZLET ide vonatkozó teljes cikkét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)